Shop de beste Seedshop productenSeedshopWietzaden Topkwaliteit Royal Queen Seeds

Design Award

Dutch Design Award

Design Award

Wij van House Of Smart zijn er trots op dat we een groot aantal design awards hebben ontvangen voor het unieke ontwerp van onze winkel. Dutch Design Daily noemt onze shop zelfs een van de “pareltjes” van de jaarlijkse Dutch Design Week.

Het interieur is ontworpen door Maurice Mentjens (Bonnefantenmuseum, Frans Halsmuseum, Amsterdam Airport Schiphol en nog veel meer). Het wordt gekenmerkt door een abstract design dat is geïnspireerd op de verbinding tussen de hersenen en het centrale zenuwstelsel.

Overal in de winkel vind je metalen verbindingen die als een soort doolhof in de ruimte aanwezig zijn. Daarmee heeft Mentjens de neurologische paden willen verbeelden die de verbinding vormen tussen de hersenen en de rest van het lichaam. Hij heeft de winkel ontworpen nadat Eindhoven in 2011 werd bekroond tot de slimste regio ter wereld.

Hieronder vind je meer informatie over de verschillende awards die we in de afgelopen jaren hebben ontvangen. Wil je het ontwerp persoonlijk en van dichtbij zien? Bezoek dan vandaag nog onze winkel!

Deel dit bericht

Je hebt dit product zojuist aan de winkelwagen toegevoegd :

Selecteer een Afleverpunt