Shop de beste Seedshop productenSeedshopWietzaden Topkwaliteit Royal Queen Seeds

Retour & Garantiebeleid

Overzicht

Ons restitutie- en retourbeleid duurt 30 dagen. Als er 30 dagen zijn verstreken sinds je aankoop, kunnen we je geen volledige terugbetaling of omruiling aanbieden.

Om in aanmerking te komen voor retournering, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als waarin je het hebt ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

Verschillende soorten goederen zijn vrijgesteld van terugzending. Bederfelijke goederen zoals etenswaren, bloemen, kranten of tijdschriften kunnen niet worden geretourneerd. We accepteren ook geen producten die intieme of hygiënische goederen, gevaarlijke materialen of ontvlambare vloeistoffen of gassen zijn.

Extra niet-retourneerbare artikelen:

  • Cadeaubonnen
  • Sommige gezondheids- en persoonlijke verzorgingsartikelen

Om je retourzending te voltooien, hebben we een ontvangstbewijs of aankoopbewijs nodig.

Terugbetalingen

Zodra je retourzending is ontvangen en geïnspecteerd, sturen we je een e-mail om u te laten weten dat we jouw geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen jou ook op de hoogte stellen van de goedkeuring of afwijzing van je terugbetaling.

Als je wordt goedgekeurd, wordt je terugbetaling verwerkt en wordt er binnen een bepaald aantal dagen automatisch een tegoed op je creditcard of oorspronkelijke betaalmethode toegepast.

Sale artikelen

Alleen regulier geprijsde artikelen kunnen worden gerestitueerd. Sale artikelen kunnen niet worden geretourneerd.

Verzending

Om je product te retourneren, moet je, je product opsturen naar de afzender van het product

Je bent verantwoordelijk voor het betalen van je eigen verzendkosten voor het retourneren van je artikel. Verzendkosten worden niet gerestitueerd.

Afhankelijk van waar je woont, kan de tijd die het duurt voordat je omgeruilde product bij je is, variëren. Als je duurdere artikelen retourneert, kun je overwegen een traceerbare verzendservice te gebruiken of een verzendverzekering af te sluiten. We kunnen niet garanderen dat we je geretourneerde artikel zullen ontvangen.

Hulp nodig?

Neem contact met ons op via webshop@houseofsmart.nl voor vragen over terugbetalingen en retouren.

Kijk gerust nog eens rond of er nog wat voor je bij zit

Je hebt dit product zojuist aan de winkelwagen toegevoegd :

Selecteer een Afleverpunt